Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
86 8°C
 • hercegovac - 2:

  Žalosno da je još uvijek u BiH na snazi ovakav politički sustav koji odgovara političkim elitama-liderima ovih 6. vladajućih stranaka a i nekim krugovima u međunarodnoj zajednici pošto prozvanima ovaj kaos odgovara, a posebno muslimanskim liderima koji su izvorni Daytonski ... prikaži još!ski sporazum preko međunarodnih predstavnika mijenjali u svoju korist kako bi bili dominantni u Federaciji, a Srbi i jesu u Republici S. dominantni i svaka promjena smeta i jednima i drugima, jednima ne dirati republiku , a drugima dominirati u Federaciji uz pomoć poltrona (stranaka i pojedinaca) iz Hrvatskog naroda. Vrijeme je da se stane tome na kraj : vraćanje političkog sustava na izvorni Daytonski sporazum i njegova kompletna izmjena slična prijedlogu Biskupske konferencije BiH kao jednoj od političkih opcija preustroja cijele BiH.

 • Spezispezi:

  Problem u BiH je jako jednostavan. Bošnjaci kao većinski narod ponašaju se u BiH kao Srbi u Jugoslaviji, misle da je cijela država njihova i da svi drugi trebaju biti kuš i raditi za njih. Treba muslimane uvjeriti milom ili ... prikaži još! međunarodnim pritiskom da nisu vlasnici BiH i da to nikada neće biti. Čim to prihvate problem BiH je riješen. Inače će se ta mala Juga mrcvariti isto kao i velika još narednih 50 godina i raspast će se opet uz 200.000 mrtvih.

 • Avatar error
  error:

  Treci entitet je rjesenje za buducnost bih, nikako problem kako ga muslimani prezentiraju...evo imamo dva entiteta i nefunkcionalnu bih ali jos vise nefunkcionalnu federaciju bih, problem nije u rs nego u federaciji...samo maloumni debili se nadaju ukidanju zupanija u federaciji ... prikaži još! bih i dominaciji muslimana na cijeloj federaciji bih, to mozete gledati samo na vasoj televiziji u crtanim filmovima za djecicu...nista od centralizacije i dominacije nad hravtima da ne kazem srbima jer srbi nikada nece pristati na ukidanje rs bas iz razoga koje imaju priliku vidjeti u federaciji gdje vecinski narod muslimani hrvatima biraju predstavnike...zato herceg-bosna je jedino rjesenje za buducnst bih, ne mora ona biti teritorijalno povezana, neka obuhvati sva mjesta koje su hravti tj HVO obranili u ratu i mirna bosna...

Još iz rubrike Vijesti

večernjak, 29. ožujka

Pročitajte što vam ove nedjelje donosi Večernji list BiH

novi slučaj u ZHŽ

U Posušju registriran prvi oboljeli od koronavirusa

u emisiji ‘Iz prve ruke’

Čović iz samoizolacije o optužbama iz Sarajeva: Nije bolest samo korona