Nema zime

Neobično toplo: U Neumu jutros 16 stupnjeva, narednih dana još toplije

topla zima
10.01.2016.
u 11:16

I naredna tri dana uživat ćemo u za ovo vrijeme neobično toplom vremenu jer prognoze kažu da umjereno do pretežno oblačno vrijeme i povremena kiša neće značajnije utjecati na temperature

Nakon nekoliko dana snijega i minusa jutros je u Bosni i Hercegovini osvanulo pravo proljetno jutro. Temperatura izmjerena u 8 sati u Neumu je iznosila 16 stupnjeva, dok je u Mostaru bilo 14, a u Bihaću 13 stupnjeva. 

U Sarajevu je, prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, bilo 11 stupnjeva, a maksimalna dnevna na jugu i ponegdje na sjeveru zemlje mogla bi biti i do 17 stupnjeva. 

I naredna tri dana uživat ćemo u za ovo vrijeme neobično toplom vremenu jer prognoze kažu da umjereno do pretežno oblačno vrijeme i povremena kiša neće značajnije utjecati na temperature koje će se i u ponedjeljak kretati od 3 do 8 tijekom noći, a od 7 do 14 tijekom dana, dok bi na jugu moglo biti do 17 stupnjeva. U utorak i srijedu najavljeno je slično vrijeme i tek nešto niže maksimalne vrijednosti temperatura, javlja Klix.

Meteorolozi najavljuju dosta oblaka i povremenu kišu koja će biti značajnija u utorak ujutro, a u srijedu u Hercegovini na jugozapadu zemlje. Hladnije vrijeme vraća se od 16. siječnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije