INTERVJU Marinko Čavara

Neprijatelji BiH nameću predstavnike drugim narodima

04.10.2018.
u 11:00

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara potpisao je sporazum o odobravanju zajma za gradnju dviju dionica autoceste na koridoru Vc, čime se otkočlila cijela procedura za realizaciju ovoga posla. Velika su očekivanja od aktualne vlasti bila vezana upravo uz izgradnju infrastrukture, no ona su izostala. 

Veliki iznos novca je osiguran, ali svejedno radova u posljednje četiri godine gotovo da i nije bilo. Zašto je to tako?

- Nažalost, mi smo ovaj mandat preuzeli nakon “platforme” koja je bila negacija volje hrvatskog naroda, a k tomu je bila protuustavno uspostavljena zbog negiranja odluka Središnjeg izbornog povjerenstva. Nakon toga potrošili smo puno energije da bi se stvari vratile u zakonite okvire. Susreli smo se i s “nesnalaženjem” druge strane, a ustvari radilo se o opstrukcijama kako bi se što manje popravilo što je loše napravljeno za vrijeme “platforme”. Godinu i pol dana prije izbora krenula je predizborna kampanja kako bi se dokazalo da HDZ i stranke iz HNS-a BiH koje sudjeluju u vlasti nisu ništa uradili u proteklom razdoblju. 

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?