Draženko Vranješ, predsjednik OV-a Grude

Neprivatiziranu imovinu - Duhan produkt, hotel i staru Policijsku stanicu staviti u funkciju

21.01.2017.
u 07:00

Graditi dobre odnose i razvijati općinu na dobrobit svih građana Gruda misao je vodilja cijelog vodstva te općine. O radu Općinskog vijeća, suradnji s načelnikom i građanima, prioritetima..., razgovarali smo s Draženkom Vranješom, predsjednikom Općinskog vijeća Grude.

Već ste drugi mandat predsjednik Općinskog vijeća Grude, možete li se osvrnuti na prošli mandat?

- U prošlom sazivu Općinskog vijeća Grude HDZ BiH imao je većinu - 14 od 25 vijećnika. Održali smo 30 radnih sjednica. Na kraju mandata zahvalio sam svima, i vlasti i oporbi, na korektnom i konstruktivnom ponašanju svih vijećnika tijekom cijelog mandata. Nadam se kako će i ovaj mandat, baš kao i prošli, proći u radu, redu i miru.

Kakva je suradnja unutar Vijeća?

- Naglašavam konkretnu suradnju između svih vijećnika i klubova vijećnika. Isto tako, naglašavam dobru nazočnost vijećnika na sjednicama i radnim tijelima, kao i njihovu aktivnost. Vrlo se malo bavimo političarenjem, a puno više realnim stvarima bitnim za našu općinu.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije