Terorizam u Zvorniku

Ibrić prošao obuku u kampu vehabija, kao i njegov uhićeni mentor Hasanović

BiH,uhitili vehabije
Foto: screenshot/youtube
Autori: VLm, GS
30.04.2015.
u 13:30

Nerdin Ibrić, koji je u terorističkom napadu u Zvorniku ubio policajca, a dvojicu ranio, prošao je obuku u vehabijskom kampu u Cerskoj kod Zvornika, piše "Glas Srpske".

Kako navode, u tom kampu često je boravio i Avdulah Hasanović, koji je uhićen nakon terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku.

"Vehabijski kampovi u Cerskoj kod Zvornika i baze kod Osmaka i Potočara nadomak Srebrenice biti će glavne mete u nastavku istrage o terorističkom napadu na Policijsku stanicu u Zvorniku, zbog sumnje da su počinitelj i mentor imali suradnike u tim kampovima", piše ovaj list.

Sugovornik lista rekao je da je Hasanović imao kontakte i sa šefom Islamskog centra "Al Furkan" iz Melburna Harunom Mehičevićem.

Pripadnici zajedničkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Agencije za istrage i zaštitu BiH intenzivno nastavljaju aktivnosti s ciljem rasvjetljavanja terorističkog napada.

Komentara 1

DE
debelacija
19:48 30.04.2015.

SDP, SDA pa i DF se moraju u sto kracem vremenskom roku aktivirati i istrijebiti terorizam iz svojeg - bosnjackog, bosanskog - naroda!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?