promjene na čelu OV

Neum dobio vijeće: Na čelu nova lica, žele "probuditi" općinu

14.01.2021.
u 19:15

”Trudit ćemo se svi zajedno da vijeće bude funkcionalno, da odbori postanu funkcionalni i da izvršna i zakonodavna vlat imaju dobru suradnju, jer jedino tako možemo ostvariti napredak”, rekao je novi načelnik općine Neum Dagan Jurković

Od 17 neumskih vijećnika HDZ BiH ima njih 10, po tri imaju HKDU i HDZ1990, dok je HRS osvojio jedno vijećničko mjesto.

Prvo su unutarnja previranja u HDZ BiH dovela do novog kandidata za načelnika, koji je, nakon što je izabran, obećao veću učinkovitost i transparentnost javnih usluga, piše caportal.

”Trudit ćemo se svi zajedno da vijeće bude funkcionalno, da odbori postanu funkcionalni i da izvršna i zakonodavna vlat imaju dobru suradnju, jer jedino tako možemo ostvariti napredak”, rekao je novi načelnik općine Neum Dagan Jurković.

Na čelu Općinskog vijeća također je došlo do promjene. Na čelu lokalnog parlamenta sada je Daniela Matić, koja je rekla kako žele Neum trgnuti iz letargije.

”Za očekivati je mnoge prijepore i to je dobro, posebno ćemo sve konstruktivne prijedloge i kritike uzeti u obzir, ali mi kao malo mjesto, gdje svatko svakoga zna, primorani smo raditi zajedno ako želimo potaknuti sve poluge vlasti”, rekla je Matić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?