Branislav Borenović

Nitko ne može spriječiti prosvjede oporbe u RS-u

Branislav Borenovic
17.04.2016.
u 16:57

Nitko ne može spriječiti prosvjede oporbe u Republici Srpskoj, a realno je da oni budu održani u svibnju - izjavio je danas predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

- Nitko nas u tome ne može spriječiti, pa ni najavljivanje protu mjera vlasti, koje umjesto da idu u pravcu da se građanima omogući da izraze svoje nezadovoljstvo, samo dolijevaju ulje na vatru - upozorio je Borenović danas u izjavi novinarima u Čelincu. 

Najavljenim protu prosvjedima vlast u RS-u je, tvrdi, pokazala strah od prosvjeda, koji trebaju pokazati nezadovoljstvo građana stanjem za koje je odgovorna vladajuća koalicija u RS-u.

- Mislim da su ti kontraprosvjedi besmisleni i bespotrebni, te samo mogu dovesti do nečega što nije dobro za RS - rekao je Borenović.

Prosvjedi u organizaciji oporbe trebali bi biti održani u svinju kada se, kako kaže, očekuju prvi uvećani računi za električnu energiju, što će samo biti kap koja je “prelila čašu punu nezadovoljstva”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije