Filozofski fakultet

Niz aktivnosti u svrhu podizanja svijesti o karcinomu dojke

26.03.2019.
u 13:53

Na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održat će se niz aktivnosti u svrhu podizanja svijesti javnosti o karcinomu dojke 28. ožujka (četvrtak) u razdoblju od 12.00 do 18.00 sati.

U organizaciji udruge Novi pogled ispred zgrade Filozofskoga fakulteta od 12.00 sati zainteresirani će dobiti informacije o prevenciji i prepoznavanju simptoma karcinoma dojke putem informativnih letaka, brošura, plakata te kreativnih poklona. Moći će sudjelovati u snimanju zajedničkih fotografija protiv borbe karcinoma dojke, puštanju balona i drugim sličnim aktivnostima, priopćeno je sa Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. 

U svrhu dobivanja jasnijih informacija od strane stručnjaka, predviđena su dva javna predavanja s početkom u 16.00 sati na Filozofskom fakultetu SUM-a u amfiteatru Vjekoslav Klajić. 

Prvo predavanje održat će prof. Tanja Goluža te će educirati sudionike o prevenciji i dijagnostici karcinoma dojke, a potom će predsjednica udruge Novi pogled Maja Memić iznijeti vlastito iskustvo o borbi s bolešću. 

Prof. dr. sc. Kristina Sesar i doc. dr. sc. Arta Dodaj održat će drugo predavanje na temu Psihološki aspekti borbe protiv karcinoma dojke. Izjave za medije bit će organizirane u 15 sati i 50 minuta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?