tri domaća sredstva

Nokti su ti požutjeli od laka? Evo kako da opet budu lijepi i sjajni

Shutterstock
07.02.2019.
u 19:06

Je li ti poznat taj problem? Otkloniš lak za nokte, a nokti ti ostanu lagano žućkasti? Kako bi to maksimalno brzo „retuširala“, vjerojatno opet namažeš nokte novim lakom. Međutim, to je pogrešno. Priušti svojim noktima „fazu oporavka“ – i vidjet ćeš kako im se vraća prirodna boja. Ako ne pomaže stanka od laka, upotrijebi neka od ova tri domaća sredstva protiv žutih noktiju, donosi miss7.24sata.hr. 

Ocat  

Kako bi izbijelila svoje nokte, okupaj ih u octu. Za to pomiješaj čašu vode sa tri žlice octa te drži u tome nokte oko pet minuta. Zatim ih isperi vodom te ruke namaži kremom.  

Sok od limuna  

I sok od limuna djeluje izbjeljujuće. Za to prereži limun te natrljaj njime nokte. Ostavi da djeluje dvije minute pa zatim očisti nokte vodom. 

Tablete za čišćenje zubnih proteza i prašak za pecivo  

Sve što izbjeljuje zube, može biti korisno i za naše nokte. Na primjer, prašak za pecivo i tablete za čišćenje zubnih protez. Stavi tabletu i malo praška za pecivo u šalicu te dodaj malo vode. Uroni nokte u to na nekoliko minuta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije