Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
23 14°C
  • verakruz:

    Treći entitet je jedino rješenje. Nemamo mi šta više koga moliti za milost i mrvicu vlasti. Ovi nas pokradoše, ogoliše nas do kosti. Eto kakvi su kad im se dozvoli da imaju vlast. Mi želimo teritorije koje smo unijeli u ... prikaži još! Federaciju, i samo na takvim osnovama ova jadna zemlja ima budućnost. Inače ćemo te teritorije i iznijeti iz BiH! E pa muslimani - birajte... Ili pravda ili raspad! Ovako više ne može ni jedan jedini dan!

  • Deleted user:

    Opet ulaziti u nekakove jalove pregovore sa muslimanima i nadati se da ce ispostovati dogovoreno je iluzorno. Treci entitet ili potpuni raspad BiH je jeino sto ce osigurati opstanak Hrvata na duge staze. Ako muslimani ne pristanu na treci entitet ... prikaži još! onda zajedno sa Dodikom dukusurati BiH kao drzavu.

  • diferencijal:

    Ovo je ponovni pokušaj Zagreba podvaljivanja Hrvatima iz BiH. Jer Zagreb je opterećen Srbima hebe se njemu za Hrvate u BiH. Ništa drugo. Koji vražiji odnosi s Bošnjacima kada su oni glavna ugroza za Hrvate u HB i zar nije ... prikaži još!je pobogu logičniji, prirodniji, pošteniji odnos i savez sa Srbima u BiH. Imamo jednake ciljeve u sličnoj smo poziciji, razmirica baš i nemamo, dobro smo surađivali i u prošlom mandatu. U ostalom kršćani smo i jedni i drugi. Minimum je treći entitet ali svakako podržavam i pravo an samoodređenje. A ove aptke iz Zagreba i sa Zapada ako hercegbosanci opet popuše i opet ih uvale muslimanima...onda nisu ni zaslužili svoj politički opstanak.

Još iz rubrike Vijesti

Parlament BiH

Hitna sjednica Zastupničkog doma održat će se u srijedu

sjećanje

Diljem Brotnja odali počast žrtvama grada Vukovara

trodnevna obuka

JavaScript Framework tema obuke u INTERA TP-u