SLAVNI TENISAČ

Novak Đoković oduševio porukom: Hvala cijeloj Hrvatskoj!

15.06.2020.
u 19:45

Trijumfom Dominica Thiema okončan je beogradski teniski turnir, prvi iz ciklusa Adria Tour, u organizaciji prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića. Thiem je u finalu pobijedio domaćeg tenisača Filipa Krajinovića sa 4:3 (2), 2:4, 4:2. Finale je pratilo oko 10.000 gledatelja, no kako sada stvari stoje u Zadru ih neće moći biti toliko. U Hrvatskoj je i dalje je na snazi mjera socijalne distance (u sklopu borbe protiv pandemije koronavirusa), pa će na stadionu u Višnjiku kapaciteta oko 9000 gledatelja (koji će biti otvoren u utorak u 11 sati) možda biti oko 4500 ljudi.

- I to je lijepa brojka, uvjeren sam da će organizacija u Zadru biti na vrhunskoj razini - kazao je Đoković novinarima u Beogradu, otkrivši da dosad nikad nije bio u Zadru iako često ljetuje na hrvatskoj obali.

- Zahvalio bih svim građanima Zadra i naravno cijele Hrvatske što podržavaju ovaj događaj i nadam se da će se svi zabaviti i svi uživati u tom spektaklu - rekao je za HRT Đoković.

Zasad je u Višnjiku siguran nastup Novaka Đokovića, Grigora Dimitrova, Marina Čilića i Borne Ćorića. Ne bi trebalo biti problema niti oko dolaska Alexandera Zvereva, ali on čeka promjenu režima povratka u Njemačku. Neće doći ako će nakon povratka u Njemačku morati u dvotjednu karantenu.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije