Ured premijera

Novalić čestitao građanima BiH predaju aplikacije za članstvo u EU

Fadil Novalić
15.02.2016.
u 17:07

- Premijer Federacije BiH Fadil Novalić uputio je danas čestitke građanima Bosne i Hercegovine u povodu predaje aplikacije za članstvo BiH u Europskoj uniji (EU).

- Čestitajući svim građanima Bosne i Hercegovine predaju aplikacije za članstvo u EU, premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić je danas rekao da time počinje važna etapa našeg puta prema Europskoj uniji. On naglašava da EU integracije treba posmatrati kao proces u kojem ćemo svi biti na dobitku - priopćeno je iz Ureda Vlade Federacije BiH za odnose s javnošću.

Federalni premijer pocrtava da su pred BiH velike i važne šanse i mogućnosti, ali i promjene i reforme od kojih će neke biti teške, ali neophodne.

- Vlada Federacije BiH aktivno radi na provedbi ekonomskih i socijalnih reformi kroz provedbu Reformske agende i pratećeg Akcijskog plana i do sada je u cijelosti realizirano 14 aktivnosti, što je oko trećine ukupno planiranih ciljeva. Nastaviti ćemo raditi na reformama, uz krajnju socijalnu osjetljivost, a sve s ciljem poboljšanja položaja svakog građanina, ohrabrivanja domaćih i stranih investitora i otvaranja novih radnih mjesta - istaknuo je federalni premijer Fadil Novalić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?