SRBIJANSKA MAFIJA

Novi detalji o kući strave Velje Nevolje: U stroju za mljevenje mesa pronađeni DNK uzorci žrtava

10.05.2021.
u 15:53

Prema riječima srbijanskog ministra policije, ova "ubilačka grupa" ljude je mučila i ubijala i na kraju mljela njihove ostatke

Isplivali su novi jezivi detalji o brutalnostima mafijaškog klana Veljka Belivuka, koji je u veljači uhićen u Srbiji. Naime, Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije izvijestilo je da su u kući u Beogradu koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pronašli više DNK uzoraka različitih žrtava.

- Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se, osim oružja i eksploziva, nalazio industrijski stroj za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova i Tužiteljstva za organizirani kriminal potvrdili su da se u tom stroju nalazilo više DNK uzoraka različitih žrtava tog klana - rekao je srbijanski ministar policije Aleksandar Vulin, prenosi Blic. 

Prema njegovim riječima, ova "ubilačka grupa" ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala. 

Osim Belivuka, poznatijeg i kao Velja Nevolja, u najvećoj policijskoj akciji u posljednjih deset godina koja se u Srbiji odvila u veljači, uhićeno je još 15 članova grupe, a među njima je i njegov najbliži suradnik Marko Miljković. Svi oni uhapšeni su dok išli spaliti vozila koja su koristili za izvršenje kaznenih djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?