drugi sastanak

Novi sastanak SDP-a i DF vezano za zajednički nastup na lokalnim izborima

sastanak
26.04.2016.
u 17:17

Pregovarački timovi Socijaldemokratske stranke (SDP) BiH i Demokratske fronte (DF) održali su danas drugi sastanak vezano za zajednički nastup na lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

Nakon prvog sastanka ove dvije stranke, te obavljenih konsultacija u partijskim organizacijama, počeo je proces konkretnijih razgovora o potencijalnim kandidatima za načelnike u općinama širom BiH, priopćeno je iz SDP-a.

 - Zadovoljan sam pravcem u kojem ovi razgovori idu, jer smo na tragu konkretizacije i postizanja konačnog dogovora. Vjerujem da će i u konačnici, ovaj proces pregovora završiti pozitivno, ne samo za SDP i DF, nego i za ukupnu ljevicu u našoj zemlji. Naši razgovori se ne vode u kafanama, nego na jedan vrlo transparentan i javan način, što će se nastaviti i ubuduće. Čim budemo imali konkretna imena, javnost će biti obaviještena - rekao je Damir Mašić, politički direktor SDPBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?