Baš za ljeto

Novi trend koji fashionistice obožavaju: Marama se sad nosi kao top i izgleda fantastično!

13.08.2020.
u 15:58

Ako neki modni dodatak ima bezbroj lica i može se nositi na mnogo načina, onda je to marama. Vječni klasik u ormaru koji nikad ne izlazi iz mode - u zimskim i jesenskim danima rezervirana je za nošenje oko vrata (i tu se možete poigrati načinima njezina vezanja), dok se s prvim toplijim danima seli u kosu umjesto ukosnice, oko ruke kao trendi dodatak, na hlače umjesto remena... Čini nam se da marama funkcionira gdjegod je zamislili, a trendseterice su se ovog ljeta prisjetili još jednog trenda koji je obilježio početak 2000. - marama kao topić!

Moramo priznati da izgleda stvarno odlično i jako praktično, pogotovo za plažu i visoke ljetne temperature. Možete je kombinirati s kratkim hlačicama, bermudama, minicom, lepršavom suknjom, a sve što trebate je savladati savršen način slaganja i vezanja marame, u čemu vam mogu pomoći razni tutorijali s YouTubea, piše Diva.hr.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?