ZAGREB

Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni četiri milijuna eura

18.04.2024.
u 11:12

Kompanija Ericsson Nikola Tesla potpisala je nove ugovore  iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva vrijedne četiri milijuna eura, izvijestili su u četvrtak iz te kompanije.

S HT-om Mostar, dugogodišnja suradnja nastavlja se poslovima vezanim uz usluge pružanja podrške pri održavanju Ericssonovih rješenja u fiksnoj i mobilnoj mreži čime će se omogućiti jednostavnije i agilnije upravljanje i održavanje mrežnih sustava.

Na domaćem tržištu u području digitalno- transformacijskih rješenja potpisano je nekoliko ugovora, navodi se u priopćenju.

Tako je u sklopu višegodišnjeg programa katastarskih izmjera, s Državnom geodetskom upravom ugovoren projekt katastarskih izmjera na otoku Korčuli.

Potpisani su i novi ugovori s Ministarstvom unutarnjih poslova (MUP) te ugovori u području digitalne transformacije javnih usluga, zdravstva i financijske industrije, kao i ugovori vezani uz isporuku komunikacijske opreme za poslovne sustave.

Ugovorenim poslovima Ericsson Nikola Tesla nastavlja doprinositi daljnjem razvoju i dostupnosti digitalnih tehnologija i usluga, istaknuli su iz te kompanije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije