u programu uživo

Novinar BBC-a prolaznicu uhvatio za dojku, no ovome se nije nadao

17.05.2017.
u 10:30

Ben Brown nespretnim je potezom postao jedna od glavnih vijesti, no ne zbog svog izvještavanja nego onoga što je napravio u programu uživo

Novinar BBC-a Ben Brown nespretnim je potezom postao jedna od glavnih vijesti, no ne zbog svog izvještavanja nego onoga što je napravio u programu uživo. Dok je razgovarao sa svojim sugovornikom Jeremyem Corbynom o radnom programu prišla im je prolaznica koja im je rekla 'apsolutno fantastično', a novinar ju je potom htio maknuti od objektiva kamere no to je učinio na potpuno neprimjeren način. 

Ženu je uhvatio rukom za dojku i gurao ju unazad zbog čega ga je ona udarila po ruci i otišla dalje. Prolaznici to očito nije previše smetalo jer nije bila ljutita već se smijala dok je odlazila.  Na Twitteru je neugodnu situaciju komentirao i novinar.  – Nesretni prekid emitiranja u Bradfordu, pokušao sam umanjiti ometanje dok smo bili uživo no dogodilo se nešto potpuno nenamjerno – napisao je on. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije