za klik bolji

Novo ruho portala vecernji.ba

27.04.2017.
u 12:28

Na valu uspjeha koje postižemo, lansirali smo novi portal vecernji.hr i vecernji.ba!

Nakon što je više mjeseci vecernji.hr rušio vlastite rekorde čitanosti, predstavljamo vam novi vecernji.hr – još brži, pregledniji i sadržajniji.
Kako biste se vi, čitatelji, što ugodnije osjećali na stranicama portala vecernji.hr, fokus smo usmjerili upravo na korisničko iskustvo. Preglednost, intuitivnost pretraživanja sadržaja te velika brzina portala bile su nam osnovne smjernice u višemjesečnom projektu stvaranja novog Večernjeg.
U suradnji s digitalnim razvojnim timom Styria Digital Services, nakon godinu dana intenzivnog rada, stvoren je novi vecernji.hr. Portal objedinjuje dugogodišnje znanje, iskustvo i vrhunsku tehnologiju Styrije kao vodećeg digitalnog izdavača u Republici Hrvatskoj.
– Kompanija poput Večernjeg lista koja počiva na kvalitetnom, provjerenom i atraktivnom sadržaju mora posjedovati istu takvu platformu za njegovu prezentaciju. Novi portal vecernji.hr upravo je takva platforma. Još brži, pregledniji i sadržajniji kako bi čitateljima pružili iskustvo i za klik bolji – kazala je Andrea Borošić, predsjednica Uprave Styrije.
 
– Mi u Večernjem listu nikad ne zaboravljamo da smo tu zbog čitatelja, pa to nismo zaboravili ni u jednom trenutku dok smo radili novi portal. Svaki dio portala napravljen je samo s jednom mišlju – da čitateljima pružimo najugodnije moguće iskustvo čitanja. Naši uspjesi u proteklim mjesecima pokazali su da je portal s relevantnim vijestima itekako čitan, a sada ćemo čitateljima naklonost uzvratiti i s najmodernijom tehnologijom – poručio je Dario Markas, glavni urednik portala Vecernji.hr.
– Čitatelj je uvijek na prvom mjestu, zaslužuje najkvalitetniji sadržaj i korisničko iskustvo. Portal vecernji.hr karakterizira kontinuirani razvoj. Nikad ne posustajemo i uvijek se trudimo biti bolji. Nadamo se da smo u tome uspjeli i postali – za klik bolji! – izjavio je Danijel Bubanović, voditelj digitalnog poslovanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije