posjeta

Novoimenovani veleposlanik BiH u Pakistanu posjetio FIPA-u

11.07.2017.
u 14:43

Direktor Agencije za unaprjeđenje stranih investicija Bosne i Hercegovine (FIPA) Gordan Milinić informirao je novoimenovanog veleposlanika BiH u Pakistanu Sakiba Forića o radu te agencije na pronalasku investitora i predstavljanju BiH kao destinacije za ulaganje, mogućnostima jačanja ekonomske suradnje između dvije zemlje te potrebe većeg angažmana bh. diplomatije na pronalaženju stranih investitora i promociji zemlje.

S obzirom na to da je dosadašnji priliv investicija iz Pakistana vrlo nizak, konstatovano je da postoji prostor za animiranje pakistanskih investitora da investiraju u BiH, posebno pakistanskih investitora koji posluju u zapadnoj Europi, u čemu diplomacija igra ključnu ulogu. Kao veoma interesatni sektori za investiranje istaknuti su namjenska i tekstilna industrija.

Milinić je zaželio uspjeh u predstojećoj misiji veleposlaniku Foriću, uz želju da u BiH dođe što više pakistanskih investitora, priopćeno je iz FIPA-e.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?