Bosanski Šamac

Obilježena prva godišnjica od smrti Sulejmana Tihića

Sulejman Tihić (1)
Zoran Grizelj/VLM/PIXSELL
28.09.2015.
u 06:15

Izetbegović je rekao kako se sada, nakon 10 godina, vidi da je obaranje Travanjskog paketa bila velika pogreška

Polaganjem cvijeća na grob obilježena je godišnjica smrti bivšeg predsjednika SDA Sulejmana Tihića u njegovu rodnom Bosanskom Šamcu.

Obilježavanju godišnjice Tihićeve smrti nazočilo je izaslanstvo SDA predvođeno predsjednikom Bakirom Izetbegovićem, članovi obitelji Tihić, tuzlanski muftija Vahid ef. Fazlović i drugi.

- Sjećamo se velikog čovjeka, političara, državnika i prije svega velikog čovjeka. Njegova politika 'korak po korak' je napravila najveći pomak u ovoj državi u vremenu kada je on stajao na njenom čelu. Ujedinjavanje Oružanih snaga BiH, ujedinjavanje obavještajnih službi, granične službe, neizravno oporezivanje, 60 institucija na državnoj razini i slično. Nažalost, taj reformski progres je prekinut na koraku koji se zvao Travanjski paket ustavnih reformi i tek danas, skoro deset godina nakon toga neki uviđaju kakva je pogreška napravljena - izjavio je Izetbegović nazočnim medijima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?