pokopan u Srpcu

Obitelj i prijatelji se oprostili od Barašina

Nezavisne
30.07.2018.
u 16:12

Članovi obitelji, prijatelji i brojni pravosudni, sportski i politički radnici odali su počast Miloradu Barašinu, bivšem glavnom tužitelju Tužiteljstva BiH, na komemoraciji koja je održana danas u Banskom dvoru u Banja Luci, pišu Nezavisne.

"Bio je čovjek za primjer koga su izuzetno cijenili. Najviše ćemo ga pamtiti po njegovom čovjekoljublju, velikom srcu, dobrodušnosti, iskrenosti i srdačnosti", rekao je Mlađan Dragosavljević, načelnik općine Srbac, gdje je Barašin rođen i odrastao.

Mile Kovačević, predsjednik Nogometnog saveza Republike Srpske, rekao je da je nogomet bio velika Barašinova ljubav te da je on čovjek koji je predano radio na stvaranju Nogometnog saveza RS i da je među najzaslužnijim za njegovo formiranje.

Na komemoraciji je govorila i Gordana Tadić, v.d. glavnog tužitelja Tužiteljstva BiH, gdje je Barašin i radio, a, kako je rekla, kolege će ga pamtiti kao velikog profesionalca.

Milorad Barašin pokopan je danas u Srpcu na gradskom groblju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?