NAJAVA METEOROLOGA

Objavljena prognoza za naredne dane, evo do kada će snijeg padati

27.02.2022.
u 11:29

Prema najavama meteorologa iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas će u BiH preovladavati oblačno vrijeme. 

U Bosni sa kišom ili susnježicom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom. U Hercegovini kiša u jutarnjim satima i dio prijepodneva. Vjetar umjeren do pojačan sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu do 8, a dnevna od 2 do 8, na jugu do 11 stupnjeva.

U ponedjeljak u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, povremeno i lokalno sa slabim padavinama. U nizinama kiša ili susnježica, a u višim područjima snijeg. U većem dijelu Hercegovine pretežno sunčano uz porast naoblake poslije podne i tijekom noći. Jutarnja temperatura od -5 do 1, na jugu do 6, a dnevna od 1 do 6, na jugu do 11 stupnjeva.

U utorak je u Bosni najavljeno pretežno oblačno vrijeme, a Hercegovini sunčano. Prije podne lokalno slab snijeg ili susnježica u centralnoj i istočnoj Bosni. Jutarnja temperatura od -5 do 1, na jugu do 3, a dnevna od 1 do 5, na jugu do 11 stupnjeva.

U srijedu će biti pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama centralne i istočne Bosne magla. Jutarnja temperatura od -8 do -2, na jugu do 3, a dnevna od 1 do 6, na jugu do 11 stupjneva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?