Meteorolozi najavljuju

Objavljena prognoza za narednih 15 dana: Evo što nam donosi prosinac

vrijeme
30.11.2022.
u 08:10

Meteorolozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda objavili su vremensku prognozu za narednih 15 dana. Kako su najavili, nakon stabilnog i suhog vikenda koji smo imali, ovaj tjedan je počeo u sličnom tonu. 

Nestabilno vrijeme sa slabim padalinama bit će sve do kraja ovog radnog tjedna - navodi se.

Za dane vikenda preovladavat će stabilno vrijeme, bez padalina. Temperature zraka primjerene za ovo doba godine. U Bosni su u jutarnjim satima mogući slabi mrazevi, osobito na višim područjima.

Minimalne jutarnje temperature zraka varirat će od -3 do 3 stupnja u Bosni, na jugu Hercegovine do 6 stupnjeva. Najviše dnevne temperature između 2 i 8, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

U razdoblju od 5. prosinca pa do kraja prognoznog razdoblja, prema trenutnim prognostičkim materijalima prognozira se nestabilno vrijeme pretežno s kišom. Izgledi za snijeg su mali uključujući i planinska područja. Temperature zraka veće u odnosu na dane pred nama, prenosi Avaz.

Jutarnje temperature varirat će u rasponu između 4 i 10 u Bosni do 13 stupnjeva u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 9 i 14 u Bosni do 16 stupnjeva u Hercegovini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije