NAKON 14 GODINA

Objavljene fotografije s luksuznog vjenčanja godine, Srbe će zaboljeti jedna stvar!

gtres/Gtres/PIXSELL
19.10.2019.
u 17:45

Zanimljivo i da Nadal na svadbu nije pozvao Novaka Đokovića koji je proteklih 10-ak godina njegov veliki rival, ali i kolega. Mnogi su se zbog toga zapitali kakav je odnos između Španjolca i Srbina

Tenisač Rafael Nadal i njegova dugogodišnja djevojka Maria Francisca Perello Xisca s kojom je u vezi čak 14 godina danas su napokon izrekli sudbonosno 'da'. 

Nadal je svečanost organizirao na luksuznom imanju na Mallorci koje se često naziva i raj na zemlji. Tu su snimani brojni filmovi, na istom se mjestu oženio i nogometaš Gareth Bale, a vlasnik je Lord Lupton.

Video pogledajte OVDJE

Na vjenčanju su brojni poznati poput Juana Carlosa I. koji je bio kralj Španjolske od 1975. do 2014. kada je abdicirao u korist sina Felipea VI. ili bivšeg najboljeg tenisača svijeta Carlosa Moye.

Zanimljivo i da Nadal na svadbu nije pozvao Novaka Đokovića koji je proteklih 10-ak godina njegov veliki rival, ali i kolega. Mnogi su se zbog toga zapitali kakav je odnos između Španjolca i Srbina jer je na svadbu pozvan Roger Federer. No, Švicarac se nije mogao pojaviti jer se priprema za turnir u rodnom Baselu.

Jedna od najzanimljivijih zabrana je ta što gosti na svadbi ne smiju imati mobitele. Na društvenim mrežama se pojavio video na kojem su uzvanici snimljeni dok izlaze iz hotela.

Svi zaposleni koji rade na vjenčanju morali su potpisati ugovore o povjerljivosti jer tenisač i njegova izabranica inzistiraju na privatnosti i sigurnosti. A ovako izgleda vjenčanica mladenke.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?