potpisan ugovor o zakupu

Obnavlja se Gradska kavana u Zenici

17.07.2018.
u 11:50

Gradska uprava Zenice potpisala je petnaestogodišnji ugovor s tvrtkom "LS-Invest" Zenica o najmu poslovnog prostora Gradska kavana, koji nije bio u funkciji proteklih desetak godina zbog brojnih pravnih problema. 

Novi korisnik će, kako je najavio nakon potpisivanja ugovora o najmu, u narednih šest mjeseci izvršiti obnovu i uređenje poslovnog prostora na temelju ranije usvojenog idejnog projekta. 

Ugovor o zakupu poslovnog prostora Gradska kavana potpisali su gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, i vlasnik Društva za proizvodnju, trgovinu i usluge "LS- Invest" Lulo Senković, javlja Zeda. 
 
"Ponosni smo što smo omogućili da građani Zenice dobiju reprezentativan objekt koji više od desetljeća nema svoju namjenu i davao je ružnu sliku u centru grada. Nastojao sam da vratimo gradskoj kafani stari sjaj i sretan sam što je investitor iz Zenice koji nam je dao čvrste garancije da će radovi biti izvedeni po najvišim standardima i u dogovrenom roku", kazao je gradonačelnik Kasumović. 

Obnovom objekta Gradska kavana grad Zenica će dobiti novi višenamjenski prostor, ukupne površine oko 990 metara kvadratnih, koji uključuje i korištenje javnog trga ispred objekta. 

"Građevinski radovi počinju odmah i očekujemo da ćemo do kraja godine sugrađanima na korištenje predati objekt na kojeg ćemo svi biti ponosni. Potezi koje poduzimaju gradska uprava i gradonačelnik Kasumović vrijedni su pažnje i pravi putokaz kako grad može naprijed", istaknuo je nakon potpisivanja Senković. 

Treba reći da je u ranijem razdoblju Gradska kavana" bila jedno od mjesta tradicionalnog okupljanja sugrađana, posebno mladih i da je pružala zanimljive i posjećene manifestacije. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije