Bez ribanja

Očistite tvrdokorne mrlje od trave i voća s odjeće uz samo jedan jednostavan sastojak

22.08.2020.
u 16:19

Odjeća će ponovno dobiti svoj stari sjaj i izgledati kao nova

Mnogi roditelji znaju kako je teško očistiti mrlje od trave i voća s odjeće svoje djece, ali jedna žena podijelila je odličan trik kako to napraviti na prirodan način u samo dva sata. Na svom Instagram profilu podijelila je trik u kojem otkriva kako hladna voda i bijeli ocat savršeno čiste prljavu odjeću, pogotovo od mrlja od trave i voća, prenosi Daily Mail.

Sve što trebate napraviti je u jednoj posudi pomiješati hladnu vodu i bijeli ocat te dodati svoju odjeću. Zatim ostavite odjeću da se namače oko dva sata. Ako vam i dalje ostanu mrlje na odjeći, ova žena preporučuje da pomiješate jednu žličicu deterdženta za pranje suđa i jednu žličicu sode bikarbone te tom smjesom očistite bilo kakve ostatke mrlja. Također dodaje da ako imate vremena, ovaj način pranja odličan je i za tvrdokorne mrlje.

Jednostavno svoju odjeću stavite da se namače preko noći, a do jutra sve tvrdokorne mrlje će u potpunosti nestati. No ako i dalje postoje, uvijek možete iskoristiti istu smjesu kao i za kraće pranje ostataka mrlja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?