DIREKTIVA SEFERA HALILOVIĆA
Povratak na članak

Očistiti prostor od sumnjivih osoba

Predsjednik Udruge hrvatskih stradalnika “Grabovica 93.” Josip Drežnjak medijima i političarima uručio ratne dokumente koje potpisuje Sefer Halilović

Komentari 2

PO
popusiga
15:47 10.09.2014.

Bog dobri ljudi!! Ovaj zlocinac sa slike platicesigurno prije ili kasnije ce pravda na vidjelo a njegov zivot sigurno je iz psiholoskog ugla vec gotov on se kida sam ako ima imalo ljudskoga u sebi - sanja on one ubijenee civele djecu , zene i starce svako vece . Gorio u paklu.

VL
LI
Livi
15:20 10.09.2014.

A muslimani oli ti Bosnjaci kako se vole nazivati, u Hrvatskoj ne samo da imaju sva prava nego su toliko eksponirani u politici, kulturi, sportu, medijima da bi covjek pomislio kako smo mi manjina, a ne oni. I nas Josipovic se nedavno "prijateljski" sastaje s Izetbegovicem, ciji je otac za vrijeme ovih pokolja ostavio Bosnu Turskoj u "amanet". Eto, samo nek se pred izbore zna koliko Josipovic stiti interese hrvatskag naroda. Iako je Hrvatska potpisnica Daytonskog sporazuma nikad nismo culi od Mesica ili Josipovica ultimativni zahtjev da se istraze i muslimanski zlocini nad Hrvatima, a ne da samo hrvatski celnici came pri Haaskom sudu.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.