Čitluk

Od 29 prijavljenih u akciji, krv darovala 24 Brotnjaka

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
08.07.2016.
u 09:00

U organizaciji Crvenog križa općine Čitluk i Zavoda za transfuziologiju iz Mostara, jučer je u čitlučkom hotelu Brotnjo održana treća ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi za potrebe SKB Mostar.

Kako smo doznali od Andrije Stojića, tajnika Crvenog križa Čitluk, za tu nadasve plemenitu akciju velikodušno se prijavilo 29 darovatelja iz Brotnja, od kojih je krv dalo njih 24, a ostali, iako su željeli, iz objektivnih razloga to nisu mogli učiniti. Među darovateljima bilo je čak šest djelatnika čitlučkog hotela Brotnjo i drugih koji su krv darovali više puta, ali i jedna osoba koja je to učinila prvi put.

Inače, do kraja ove godine u Čitluku će se održati još najmanje dvije akcije darivanja krvi za potrebe SKB Mostar, u kojima će najvjerojatnije u listopadu ili studenom krv zasigurno darovati učenici i profesori čitlučke Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića.

Zahvaljujući velikodušnosti sponzora, za jučerašnje darovatelje krvi u hotelu Brotnjo organizirano je druženje te osigurano dovoljno čokolade, sokova i slatkiša. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?