Alarmantno
Povratak na članak

Od 85 federalnih inspektora, samo njih 13 nisu Bošnjaci

Komentari 3

Avatar Izdajnik
Izdajnik
10:25 16.02.2016.

Ha ha ha i sta cemo sad...f bih to je zatvor za sve i nas i njih ..kad bude Herceg Bosna kao i Rs..pa makar i na papiru..ovako selimo malo po malo..i to je kraj..

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
19:21 16.02.2016.

Od 85 federalnih inspektora, samo njih 13 nisu Bošnjaci --------------------------------------- U cemu je problem, otprilike to je nacionalna struktura FBIH i sta bi vi htjeli, da 15% FBIH populacije placa porez FBIH, a da daje pola mjesta za inspektore, kaokao sto biraju trecinu administracije BIH i polovicu FBIH, sto znaci da im jedan glas na izborima vrijedi 5 na nivou BiH i jos vise na nivou FBIH glasova Bosnjaka? To zovete "ravnopravnost"? To sto vi hocete, to je apartheid.

VL
Avatar miroslaw
miroslaw
15:39 17.02.2016.

e nek je,uskoro neće biti ni jedan ako se ovako nastavi s imigracijom,njima je baš drago,nikad sretniji nisu bili,polako al sigurno pokupovaše zemlju,to i jest cilj svega sto je bilo,i što se dogadja i dalje,šta se čudite..

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.