Valentin Inzko

Od UNO-a građani u BiH imaju izravnu korist

'bih...mostar...28.05.2010...valentin inzko visoki predstavnik medjunarodne zajednice u bih foto: zoran grizelj vecernji list vlm'
'zoran grizelj vecernji list vlm'
19.12.2014.
u 16:30

Visoki predstavnik Valentin Inzko čestitao je Upravi za neizravno oporezivanje, Upravnom odboru, direktoru Miri Džakuli i svima koji su doprinijeli rekordnom prikupljanju neizravnih poreza na godišnjoj razini, s brojkom koja prelazi 6 milijardi KM. Ovim iznosom UNO-a je od svog osnivanja prikupio više od 50 milijardi KM. “Prihod od neizravnih poreza predstavlja najveći dio proračunskih prihoda na svim razinama vlasti u BiH i doprinosi njihovoj fiskalnoj stabilnosti te naporima da osiguraju financiranje svojih institucija i obveza. Time se ističe važnost stalne potpore UNO-a od svih relevantnih institucija, uključujući i osiguranje dovoljnih resursa za njegov rad. To pokazuje kako reforme poput one sustava neizravnog oporezivanja donose praktične pozitivne promjene od kojih bh. građani imaju izravnu korist”, rekao je Inzko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije