SJAJNO IZGLEDA

Odličan trik kako okititi božićno drvce da ne izgleda prazno: Stvar je u lampicama!

bor
Foto: shutterstock
10.12.2021.
u 08:56

Najgora stvar koju možete napraviti je hodat oko bora i motati lampice oko njega.

Bilo da odaberete pravo drvce ili umjetno, kako će vaše drvce izgledati na kraju, sve ovisi o tome kako ćete ukrasiti. Možda imate najljepša svjetla i kuglice, ali bez pravilnog plana kićenja možete završiti s golim granama i rupama na drvetu.

Međutim, Kelly Fitzsimons riješila je taj problem te u TikTok videu pokazala kako najbolje okititi božićno drvce da ne bi izgledalo golo, a njezin trik prikupio je gotovo 4 milijuna pregleda, kako prenosi Metro.

Prva pogreška koju mnogi od nas čine kada kite svoje božićno drvce je zamatanje lampica. Kada su namotane oko drveta, to otežava podešavanje žarulja - da ne spominjemo probleme kada je vrijeme da ih uklonite nakon velikog dana.

Umjesto toga, Kelly radi prednju i stražnju stranu odvojeno, postavljajući svjetla na vrh grana i gurajući ih unutra kako bi stablo izgledalo osvijetljeno iznutra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije