SAT VREMENA UGODE

Odlična ideja iz Švedske: Uvedite pauzu na poslu za - seks!

sd
Foto: Shutterstock
23.02.2017.
u 16:19

 Studije koje pokazuju da je seks zdrav - kazao je AFP-u Per-Erik Muskos, 42-godišnji vijećnik iz švedskog grada Övertorneå objašnjavajući prijedlog da radnici dobiju sat vremena pauze za sekusalne odnose s partnerom, piše Local. 

Smatra kako u današnje vrijeme parovi ne provode dovoljno vremena zajedno te im želi pomoći ovom mjerom. - Time bi poboljšali svoje odnose - objašnjava vijećnik. 

Poslodavci moraju vjerovati radnicima na riječ

Jasno mu je da radnici svojim poslodavcima neće moći dokazati da tih sat vremena provode u seksualnom odnosu s partnerom.

- Ne može se garantirati da radnik umjesto seksa neće samo prošetati - rekao je Muskos dodavši da poslodavci moraju vjerovati svojim zaposlenicima. 

Smatra da ne postoji razlog zbog kojeg bi drugi vijećnici odbili taj njegov prijedlog. Nakon Finaca i Francuza, švedski zaposlenici rade najmanje u Europi s prosječno 1685 sati u 2015. godini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?