'BOG JE PAZIO NA MENE'

Odlučio odspavati još pet minuta i to mu je bila jedna od najboljih odluka u životu

'BOG JE PAZIO NA MENE'
08.03.2017.
u 16:45

Izlazak iz kreveta rano ujutro malo kome lako pada. Ima onih koji se odmah ustanu i krenu spremati za posao dok drugi prolongiraju ustajanje pomicanjem alarm 'za još pet minuta', prenosi Vecernji.hr

Upravo zbog tog poteza Raymond Bowling iz Indiane uspio je izbjeću groznu sudbinu koja bi ga najvjerojatnije zadesila u kupaonici kuće.

On je prošle srijede odlučio ostati još pet minuta u krevetu iako se već ustao i bio na putu da se krene spremati na posao. Jedan od prvih poteza bio bi odlazak u kupaonicu i pranje zubi. 

Upravo na mjestu gdje je trebao prati zube krov je probila velika grana koja je odlomljena zbog vremenske nepogode koja je zahvatila njegov kraj.

- Ustao sam kako bi se spremio za posao, no odlučio sam još jednom odgoditi alarm. Legnuo sam i ovo se dogodilo nekoliko minuta kasnije. Bog je pazi na mene - objavio je Bowling na Facebooku, prenosi Metro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?