Ostali na slobodi

Samo Bandić ostaje u pritvoru! Nije mu prihvaćena jamčevina

milan bandić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/2
Autori: Ivana Jakelić, Ivanka Toma
03.11.2014.
u 16:15

Kako doznajemo, svi osumnjičenici, uključujući i gradonačelnika, ponudili su jamčevinu u zamjenu za obranu sa slobode

Prihvaćene su sve jamčevine osim one gradonačelnika Milana Bandića.

Kako doznajemo, svi osumnjičenici, uključujući i gradonačelnika, ponudili su jamčevinu u zamjenu za obranu sa slobode. Riječ je o iznosima koji se kreću od 100.000 kuna do 4,5 milijuna kuna.

Bandić je ponudio jamčevinu u vrijednosti od 5,8 milijuna kuna, potvrdio je njegov odvjetnik Marijan Hanžeković. Nije riječ o gotovini, već se radi o kući njegova prijatelja koju je on stavio u hipoteku.

Slobodan Ljubičić ponudio je jamčevinu od 2,4 milijuna kuna u gotovini, Branko Mihaljević 4,5 milijuna kuna u nekretnini, a  Ivan Tolić 500 tisuća kuna u gotovini. Vidoje Bulum je ponudio 150 tisuća kuna u gotovini, a Željko Horvat, Zdenko Antunović i Miljenko Benko svaki po 100.000 kuna, dok je Filip Ćulo nudio 75 i 100 tisuća kuna. Te ponuđene jamčevine znače da će oni osumnjičenici koji su ponudili novac ići na slobodu kada uplate novac na račun suda, a oni koji su nudili nekretnine, kada se upišu hipoteke na te nekretnine.

Komentara 1

RM
rmd3
07:37 04.11.2014.

Izlazi lopovska Holdingova banda samo Don ostaje u bajbukani sa drugim lopovima eto nacijo 250 milijardi u Remetincu a vi placajte dok neumrete te dugove ŽIvjela nam naša pokradena slobodna jadna Hrvatska.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije