bešlić

Odluka o novčanoj potpori i brzojav sućuti narodu Italije

Bešlić
26.08.2016.
u 16:15

Kako bi se bar dijelom prevladale posljedice zemljotresa koji je pogodio gradove u središnjoj Italiji te pružila pomoć stradalima, gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić donio je danas Odluku kojim se talijanskom Crvenom križu  iz sredstava pričuve odobrava novčana potpora u iznosu od 10.000 KM, priopćeno je iz Gradske uprave Mostar.

Gradonačelnik Bešlić uputio je i veleposlaniku Italije u BiH Ruggeru Corriasu u ime Grada Mostara i osobno ime, najdublje izraze sućuti narodu Republike Italije povodom zemljotresa u kojem su život izgubile na stotine građana.

- Prenesete potporu građana Mostara pogođenim zemljotresom i naše želje za  brzim oporavkom svih povrijeđenih - istaknuo je između ostalog u svom brzojavu gradonačelnik Mostara.

Grad Mostar ovim putem poziva sve one koji su u mogućnosti da upute pomoć prijateljskom narodu Italije, zemlje koja je tijekom ratnih godina pomagala Mostaru, te nakon rata sve do danas sudjelovala u brojnim projektima obnove u našem gradu, od izgradnje Starog mosta, Interpretacijskog muzeja, Muzeja Stari grad, rekonstrukcije Gradskog kupatila te odlaska mladih Mostara u Montegrotto Terme i dugih projekata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?