Vlada HBŽ

Odluka o privremenom financiranju

vlada hbz
11.12.2015.
u 07:00

Vlada HBŽ je donijela odluku o privremenom financiranju županije za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2016. u visini od 15,500.000 KM

Vlada HBŽ donijela je odluku o davanju suglasnosti na rebalans plana prihoda i rashoda Zavoda za zdravstveno osiguranje županije za 2015. Kako je priopćeno iz Ureda za informiranje Vlade HBŽ, rebalans plana prihoda i rashoda Zavoda za zdravstveno osiguranje za 2015. Vlada će dostaviti Skupštini koja daje suglasnost na rebalans plana izvan proračunskog fonda za tekuću godinu. U rebalansiranom planu prihoda i rashoda Zavod za zdravstveno osiguranje u 2015. ostvarit će višak prihoda u iznosu od 543.205 KM.

Nakon razmatranja donesena je i odluka o privremenom financiranju Zavoda za zdravstveno osiguranje HBŽ od 1. siječnja do 31. ožujka 2016. Ovom odlukom utvrđuje se privremeno financiranje Zavoda za zdravstveno osiguranje HBŽ u prvom tromjesečju sljedeće godine u iznosu od 6,500.000 KM. Donesena je i odluka o privremenom financiranju HBŽ za razdoblje od 1. siječnja do 31. ožujka 2016. u visini od 15,500.000 KM. Vlada je donijela i odluku o imenovanju ministra rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ, Dragoslava Topića, kao ovlaštene osobe u ime Vlade Hercegbosanske županije za sudjelovanje u postupku usklađivanja kolektivnog ugovora o pravima i obvezama poslodavaca i zaposlenika u oblasti zdravstva na području Federacije BiH sa Zakonom o radu.

Ana Vrdoljak iz Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša HBŽ donesenom odlukom imenovana je za člana Vijeća plana za izradu prostornog plana područja posebne namjene "Klekovača" na području RS. Također je donesena i odluka o davanju suglasnosti na pravilnik o dopuni pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa. Na sjednici je razmatrana i informacija glede uspostave Razvojne agencije HBŽ i potreba za osnivanjem Službe za upravljanje razvojem i europske integracije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?