MOSTOVI PRIJATELJSTVA 2015

Održan sastanak organizacijskog odbora sajma srednjih škola

satanak
03.12.2015.
u 10:57

U prostorijama Službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport 02.12.2015. godine sa početkom u 12 sati održan je sastanak Organizacionog odbora Sajma Srednjih Škola- Mostovi prijateljstva 2015. Sastanku su prisustvovali predstavnici Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a, predstavnici Grada Mostara, Službe za odgoj,obrazovanje, mlade i sport, predstavnici Pedagoškog zavoda Mostar, predstavnici Zavoda za školstvo Mostar, predstavnici Vijeća učenika srednjih škola Grada Mostara i predstavnici Vijeća mladih Grada Mostara.

Cilj sastanka je bio analizirati rezultate ovogodišnjeg Sajma Srednjih Škola Mostovi prijateljstva 2015 i priprema ideja za sljedeći Sajam.

Vijeće mladih Grada Mostara provodi projekt „ Sajam Srednjih škola- Mostovi prijateljstva 2015. „ u sklopu projekta „Dijalog za budućnost“ koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu sa Predsjedništvom BiH. Projekt „Dijalog za budućnost” se financira sredstvima Ureda Ujedinjenih nacija za podršku izgradnji mira / Fonda za izgradnju mira (PBF).

Osnovni cilj projekta „ Sajam srednjih škola- Mostovi prijateljstva 2015 „ jeste promovirat suživot kroz povećano povjerenje, poštivanje različitosti, te jačanje građanskog i međukulturalnog dijaloga među građanima, posebno mladima, sve u cilju smanjenja opasnosti od ponovnog sukoba i nasilja.

Aktivnosti projekta Sajam Srednjih Škola-Mostovi prijateljstva će trajati do 01. prosinca 2015. godine, a realizirat će se kroz tematsku oblast obrazovanje.


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije