humanitarni sportsko-glazbeni događaj

Održan veliki humanitarni događaj u Šujici, otvoreno sportsko igralište

sujica
20.08.2016.
u 07:20

Nakon otvaranja sportskog igrališta na stadionu Dila odigrana je humanitarna utakmica na kojoj su sudjelovale 'Humane zvijezde', reprezentacija svećenika Hrvatske, reprezentacija Hercegbosanske županije i veterani Šujice

U organizaciji Zaklade dr. Franjo Nevistić iz Zagreba u petak je u Šujici organiziran veliki humanitarno sportsko-glazbeni događaj na kojem su prikupljanja sredstava za obnovu sportske dvorane u osnovnoj školi u Šujici u kojoj djeca trenutno nemaju primjerene uvjete za održavanje nastave tjelesnog odgoja niti sportskih aktivnosti tijekom godine.

Tom prilikom ispred Osnovne škole u Šujici otvoreno je novouređeno vanjsko sportsko igralište, koje je financirano sredstvima općine Tomislavgrad i Vlade Hercegbosanske županije.

Tomislavgradski načelnik Ivan Vukadin istaknuo je da je osim pomoći u izgradnji ovog sportskog kompleksa, kroz svoja dva načelnička mandata u Šujicu došlo kroz razne projekte oko 490 tisuća maraka.

Najavio je u nastavak potpore općine svim aktivnostima koji dolaze od ove mjesne zajednice, a posebno se to odnosi na rekonstrukciju Hrvatskog doma Stjepan Radić u Šujici.

Jedan od organizatora humanitarnog dogažaja Jure Krstanović iz Šujice zahvalio je svima koji su pomogli u organizaciji.

Nakon otvaranja sportskog igrališta na stadionu Dila odigrana je humanitarna utakmica na kojoj su sudjelovale 'Humane zvijezde', reprezentacija svećenika Hrvatske, reprezentacija Hercegbosanske županije i veterani Šujice.

Za ekipu 'Humanih zvijezda' nastupio je, mežu ostalim, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, dok je za reprezentaciju Hercegbosanske županije igrao član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović.

Nakon završetka sportskog dijela upriličena je dodjela zahvalnica sudionicima turnira, a zatim i humanitarni koncert Miroslava Škore.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije