vitez

Održane svečanosti u Osnovnoj školi ‘Dubravica’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
11.06.2016.
u 08:00

Na kraju školske godine u viteškoj osnovnoj školi “Dubravica” koju uspješno vodi ravnateljica, istaknuta glazbenica i društveno-politička djelatnica, profesorica Olgica Krezić, priređen je lijep kulturno-zabavni program čiji su sudionici bili vrijedni učenici i njihovi učitelji. A tri su razloga za organiziranje tog događaja; kulturno-zabavnog ugođaja i priredbe. Naime, razlozi su kraj vrlo uspješne školske godine i prezentacija učeničkih dostignuća i izvannastavnih aktivnosti, odavanje priznanja učenicima generacije, u ovoj školskoj godini bilo ih je čak šestoro, te zahvala svima koji su radom, financijskom potporom, idejama, materijalom… pomogli preurediti školski amfiteatar koji sada, nakon preuređenja i potpunog renoviranja, ima drukčiji, ljepši izgled te pruža veće mogućnosti učenicima, i to ne samo u učeničkim aktivnostima.

Učenici generacije

U organizaciji, nakani i nastupu učenika u potpunosti se uspjelo, a učenici su svojim prezentacijama, skečevima, recitacijama, glumom, pjevačkim izvedbama, igrama, plesovima… svoje roditelje, donatore i brojne ugledne goste oduševili.

Potvrda toga su i česta burna odobravanja nazočnih koja su ponekad prerastala i u ovacije.

Učenicima generacije: Antoniju Jonjiću, Nikolini Ivanković, Marku Petroviću, Maji Vrebac, Mariji Miloš i Anđeli Škobić, uz zahvalnice i pohvale na otvorenoj sceni, ravnateljica je uručila i prigodne darove, a zahvalnice su dobili svi koji su, na bilo koji način, sudjelovali u rekonstrukciji i preuređenju školskog amfiteatra.

Gosti na svečanosti škole

Ovoj lijepoj svečanosti razdraganih i uspješnih osnovaca, za koju je vladalo daleko veće zanimanje od prostornih mogućnosti amfiteatra, uz roditelje učenika, brojne goste susjednih škola i dječjih vrtića, bili su i zastupnici u županijskom Saboru i Parlamentu FBiH, Ivan Sajević i Boris Marjanović, županijska ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i sporta SBŽ-a Katica Čerkez i ministrica obrane BiH Marina Pendeš. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?