nevjerovatno

Oglas nezadovoljnog člana stranke: Prodaje majicu i USB SNSD-a za 4.380 KM!

oglas
20.11.2016.
u 15:15

"Kao bivši član SNSD-a iz razdoblja od 2004. do 2016. dobio sam neprocjenjive poklone koje sam primoran da prodam po simboličnoj cijeni obračunatoj po sistemu vremena provedenog u SNSD-u: jedan dan - jedan KM." Ovo stoji u opisu oglasa koji se prije dva dana pojavio na oxl.ba, prenosi Avaz.ba

 Nezadovoljni bivši član vladajuće stranke iz RS prodaje SNSD majicu, broš i USB sa obilježjima ove stranke i to za nevjerovatnih 4.380 KM! 

U ciničnom komentaru prodavač navodi da je majica kvalitetna i da je obučena jednom, ističući da je veoma mali broj ovih majica pušteno u opticaj. Za broš SNSD-a tvrdi da pripada "višoj klasi", a za SNSD USB od osam gigabajta kaže da je "upotrebljiva stvarčica". - Ove poklone ne dobijaju svi članovi, već samo oni koji su najviše "teglili", te je vrijednost ovih stvari mnogo veća od one koja se izražava u novcu. Ali meni je potreban posao, novac, život, pa sam primoran da prodam ovo "blago". Taman da vidimo koliko je SNSD-u stalo do njihovih promotivnih materijala, njihovih obilježja i stvari - stoji u ovom oglasu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije