Sudar kod Zenice

Olimpijac Pezer dobro nakon teške nesreće

26.09.2016.
u 07:00

Mladi bosanskohercegovački bacač kugle, sudionik Olimpijskih igara u Rio de Janeiru ovog ljeta, Mesud Pezer iz Zenice, sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Mesud Pezer je bio jedan od njih. Sve se odigralo na magistralnoj cesti M-17 Nemila - Žepče, u mjestu Topčić Polje u večernjim satima oko 21 sat.

U nesreći su sudjelovala dva automobila, a u Županijsku bolnicu u Zenici prevezene su tri osobe i tu će im biti utvrđen stupanj ozljeda. Ubrzo nakon nesreće proširila se vijest kako je ozlijeđen bosanskohercegovački rekorder i olimpijac te druga osoba inicijala F. M. i treća kojoj nije poznat identitet.

- Istina je da sam pretrpio prometnu nesreću. Dobio sam udarac u glavu i ruku, ali, hvala Bogu, sve je dobro prošlo.

Ovim putem obavijestio bih prijatelje, poznanike i sve ostale koje zanima moje zdravstveno stanje da je nesreća prošla bez većih zdravstvenih posljedica, objavio je u svom priopćenju olimpijac te je zaželio svako dobro onima koji su se proteklih dana raspitivali o njemu i slali poruke podrške uz želju da se što skorije vrati treninzima.

S obzirom da njegove ozljede nisu teške naravi, očekuje se da će se Pezer uskoro vratiti na sportska, atletska borilišta i nastaviti ostvarivati što bolje uspjehe za svoju reprezentaciju.

Na automobilima koji su sudjelovali u prometnoj nesreći nastala je značajna materijalna šteta, a promet se odvijao alternativnim pravcima. Očevid su na mjestu događaja obavili pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije