INTERVJU: BORJANA KRIŠTO
Povratak na članak

Onemogućiti da jedan narod bira drugom narodu predstavnike

Kroz reformu Ustava i Izbornog zakona mora se osigurati jednakopravnost Hrvata. Samo tako možemo izgraditi prosperitetnu, samoodrživu i u političkom i institucionalnom smislu, te europski orijentiranu BiH

Komentari 16

DU
Deleted user
12:03 09.10.2014.

Ili ce Hrvati birati svoje predstavnike u vlasti ili ce BiH zavrsiti kao YU.

VL
CO
cope
18:21 09.10.2014.

Treba postivati volju naroda a ne unaprijed proglasavati nekoga pobjednikom,prvo izbrojati glasacke listice I ime Martin je vise Hrvatsko vec Dragan pa ja kao Hrvat cu glasovati za ovo prvo.

VL
PB
pero.baruncic.9
09:57 10.10.2014.

Iskreno postovanje gosp Borjani Kristo. Vi ste pobjednici prije izbora ili cete dobiti 105% kao nekada Milsevic, Salim se, nije HDZ toliko popularan u narodu, niti je toliko posten, ni mocan, kolko je pun samohvale. Ako svi aplaudiraju gosp Covicu:: onda je ili idelano ili doktatura. Sjecam se aplaudrali su u druhu Causevskom, prije nego su ga isti ubili. Nad tim se treba dobro zamisliti. Oko skupa u Mostaru, proslo vece: Bio sam na skupu. Vidio sam dosta ogorcenja i cuo svakvih kometara, pogotovo kad je gosp. Covic izisao na pozornicu. Neki su mu psovali familiju, zeta - kojeg je neposteno uposlio, sa velikom placom. Bio sam sa osnivacima HDZ i komentar je da se HDZ sveo na kukavicluk i materijalizam i da ga vode ortodoksni komunisti i da je ljudima problem alternativa, jer ni druge stranke, ne nude nesto posebno. Moje je misljenje da HDZ nece dobiti ni blizu glasova, koliko prognazira. Stara - nemoguca obecanja, Medunarodni ugovori, se mjenjanju kad to odgovara velikim silama, a ne kad to hoce gosp. D. Covic. Ove garniture, od dolaska Darija Kordica sa cela HDZ-a, sa Jelavicem ( najlosijim Predsjednikom) pa sa Covicem je gubitinicka, mozda i zbog neke populisticke retorike, ali i zbog nepotrebnih provokacija OHR-a i jos nekih bitnih subjekata, koji odlucuju o BH. Nije tu bilo zanosa, osim iskrenog pozdrava gops. Kolindi, sve je ostalo bila jako skupa rezija, sa vise konrtaefekta nago bilo kakve koristi, bilo kome. Sve skupa: prilicno zalosno, tko vidi iza zavjese. NEMO DUI GAUDET; QUI IUDICE VINCIT INIQUO: - lat. - Niko se dugo ne raduje, ako je dobio parnicu, od nepravednog sudca ili: GRAVISSIMA EST PROBI HOMINIS IRACUNDIA, - lat. - Gnjev postenog covjeka ( citaj ljudi) je vrlo opasan, na duge staze...

VL
Avatar varešak
varešak
07:20 10.10.2014.

Pitao bih gospođu Krišto jesam li ja Hrvat,ako nisam ćlan ni jedne stranke,a pogotovo ne kompromitirene stranke u kojoj je ona,za nju i njene nisam,jer mi oni nemogu soliti pamet i pričati bajke.

VL
ST
starmo1978
21:56 09.10.2014.

Kapetan dragan sve kontrolira. Može kako hoće, samo ne može dokle hoće.

VL
BE
bendz
05:05 10.10.2014.

Javna tajna? Znas li ti sto je javna tajna?Kad Fata vara Muju a svo selo zna osim Muje. E, u ovoj prici o glasovima nema sela.Dakle. Covic racuna samo na glasove svojih Hrvata. Sto ce reci, Mujo ne zarezuje selo, vjeruje Fati.

VL
KA
kankankan
22:45 09.10.2014.

Ovi hrvati neznaju dali bi serkili ili piskili :))

VL
RO
rosa
10:37 09.10.2014.

Znao sam da je Dragan Čović kontrolira poslušnike HDZ-ea, kontrolira poslušnike HNS-a, kontrolira poslušnike Udruga domovinskog rata, kontrolira poslušnike u policiji i pravosuđu, znao sam da je okružen poltronima i poltrončićima, ali nisam znao da je u ovoj mjeri poklopio VL to stvarno nisam znao. Nameće mi se pitanje da jugoslaven Dragan Čović nije vlasnik VL?

VL
BR
brodarevac
12:10 09.10.2014.

Javna tajna je da je Čović osigurao glasove srba iz snsd a u federaciji to stvarno treba onemogućiti sada nam se i oni mješaju u izbor predstavnika

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.