Sporna obilježavanja

Općinske vlasti u Bugojnu vijenac samo položile pred bistu heroja - Bošnjaka

03.03.2017.
u 07:00

Već pomalo komična situacija koja se godinama u Bugojnu ponavlja prilikom obilježavanja državnih praznika, ponovila se i na Dan neovisnosti BiH koji je obilježen u srijedu.

Ignoriranje vlasti

Izaslanstvo općine Bugojno, predvođeno načelnikom Hasanom Ajkunićem, zajedno s predstavnicima bošnjačkih udruga iz protekloga rata, uz ostalo, položilo je vijenac i ispred spomen-obilježja narodnim herojima iz Drugog svjetskog rata koje se nalazi pred zgradom Gimnazije. To spomen-obilježje čine tri biste narodnih heroja NOB-a - Vojina Paleksića, Stipe Đereka i Mahmuta Bušatlije...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cope
16:13 03.03.2017.

Zasto clanovi vlade iz HDZ-a nisu polozili vijenac na spomenik palom borcu Hrvatske nacionalnosti,i problem rijesen.Ako nisu smijeli javno mogli su po noci da ih ne vide njihovi poglavari koji bi najradije srusili sve te spomenike da se dodvore svomee clanstvu.Ipak vjerujem da oni pripadnici Hrvatskog naroda koji bi polozili vijenac nisu iz HDZ-a.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?