Zajednica žena HDZ

Organizirana proslava Dana žena

07.03.2016.
u 08:00

Prvi je put Zajednica žena HDZ BiH “Kraljica Katarina Kosača” Čapljina organizirala proslavu Međunarodnog dana žena, koja, sudeći po dojmovima, neće biti i posljednja, naprotiv. Da se to zaključiti iz izjave Nives Rotim, predsjednice čapljinskog općinskog odbora Zajednice žena, koja je ustvrdila:

“Došli smo na ideju ove godine organizirati jednu ovakvu akciju koja je protkana humanitarnim karakterom. Iskreno, iznenadio me odziv. Potrudili smo se da večer bude zabavna, s krajnjim ciljem pomoći potrebitima. Mi smo organizirale nemali broj akcija tijekom godina, s radošću se mogu sjetiti akcija ‘Neka Božić bude svima’, pa ‘Božić u srcu’…, međutim, bez patetike mogu reći, ova večer posvećena nama - ženama, mi je posebno draga. Vidim da je naišla na odličan prijem među ženama, vjerojatno su se poželjele opuštenog ozračja i zabave, a uz to, imale su i priliku dati obol humanitarnoj akciji”, kazala je predsjednica Rotim, a onda ponesena prizorom u svadbenom salonu “Astorija”, dodala:

“Mi žene smo u stanju napraviti velike stvari, dodavali smo i dodatne stolove. Jest da je ovu, rekla bih, humanitarnu proslavu Međunarodnog dana žena, organizirala stranačka organizacija, ciljana skupina nisu bile samo naše članice, akciju su prepoznale i druge žene, hvala im na tome”.

Spomenimo da je Čapljinke tijekom večeri zabavljao duo Maja i Goran iz Čapljine, ženska klapa “Lira” iz Trebižata, pa Milica Pehar i Ana Borovac Miletić koje su kazivale stihove o ženama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?