Rupčić i Crnjac potpisali ugovor

Prodaja markica Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH u HP Mostar

18.12.2017.
u 14:02

Direktor Hrvatske pošte (HP) Mostar Mate Rupčić i direktor Zavoda za zdravstveno osiguranje (ZZO) Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vilson Crnjac u ponedjeljak su u Mostaru potpisali ugovor o poslovnoj suradnji. 

Time će u glavnim poštanskim uredima Hrvatske pošte Mostar u Širokom Brijegu, Grudama, Ljubuškom i Posušju osiguranici moći kupiti markice, odnosno premije osiguranja ZZO-a, u razdoblju od 18.12.2017. do 30.3.2018. godine. Cijena godišnje premije (markice) kao i proteklih godina je 20 maraka, priopćili su iz HP Mostar.

"Veliko nam je zadovoljstvo što osim trenutačne suradnje sa ZZO Hercegovačko-neretvanske, sada naše usluge širimo i na Zapadnohercegovačku županiju", izjavio je prigodom potpisivanja ugovora predsjednik Uprave HP Mostar Mate Rupčić.

Direktor ZZO-a ZHŽ-a Vilson Crnjac kazao je kako su razlozi uvođenja ovakvog načina plaćanja usklađivanje s pozitivnim propisima i sigurnost djelatnika njihovih područnih ureda, navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?