MUKE PO SVEKRVI...

`Ostavila sam muža jer mi je njegova majka zagorčavala život`

Shutterstock
11.08.2019.
u 19:45

Od njenog 21. rođendana majka njenog muža ju je ignorirala, a onda je djevojka u 26. godini dobila sina. Svekrva je odjednom počela pričati sa snahom i čuvala je unuka jednom tjedno.

Rijetko koja snaha nema problema sa svekrvom pa su poznati i vicevi na tu temu. No, mnogim ženama koje proživljavaju pakao zbog svojih svekrvi, zasigurno nije do šale.  

Osjetila je to i na svojoj koži jedna žena koja je poznatoj terapeutkinji Dedire na portalu The sun otkrila kako je napustila supruga zbog njegove majke. Prvenstveno. A i zbog toga što je on uvijek držao majčinu stranu. 

Od njenog 21. rođendana majka njenog muža ju je ignorirala, a onda je djevojka u 26. godini dobila sina. Svekrva je odjednom počela pričati sa snahom i čuvala je unuka jednom tjedno. No, kako to često bude, sve je radila po svom.

Majka djeteta tvrdi kako je nije obaviještavala o tome što je dijete jelo niti da ga je vodila k liječniku. Onda je jednog dana predložila da presele u  kuću njenog oca kako bi mogli uštedjeti nešto novaca za svoj dom. 

No, taj privremeni dom svog sina, snahe i nuka, svekrva nije poštivala. Pregledavala je njihove stvari kada nisu bili kod kuće i zabranila snahinoj majci da ih dolazi posjetiti u tu kuću. Mladoj ženi je prekipjelo. Sa svojim sinom otišla je svojim roditeljima. 

Deidre je pojasnila kako se njegova majka ne može pomiriti s tim da njen sin ima svoj život. Savjetovala je djevojci da razgovara sa suprugom i pojasni mu da se moraju maknuti od nje i da moraju postojati jasne granice koje ne može prijeći. 

I svekrvi bi trebalo naći neki hobi kako bi manje mislila na svog sina, savjetovala je Deidre.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?