SAVJETI

Ostvarite svoju novogodišnju odluku odlaska u teretanu pomoću ovih trikova

03.01.2020.
u 08:50

Za Novu godinu donesemo puno odluka, a ona koja je najčešća tiče se našeg izgleda i zdravlja, a to je odlazak u teretanu.

Skoro svaka osoba barem jednom je za Novu godinu odlučila krenuti u teretanu i raditi na svom izgledu, ali to često ne potraje i dosta ljudi odustane. Ali kako biste ove godine ispunili svoju odluku do kraja, donosimo vam nekoliko savjeta.

Budite ponosni

Bez obzira koliko malo kondicije imate ili koliko loše radite određene vježebe, budite ponosni na sebe što uopće pokušavate. I zapamtite da vas nitko u teretani ne osuđuje, svi su jednom bili početnici i slobodno ih pitajte za pomoć.

Ostanite snažni

Na početku vašeg vježbanja normalno je ići na traku za trčanje i raditi neke jednostavne vježbe, ali nemojte ostati samo na tome. Uvijek gurajte sebe naprijed i tjerajte se da radite sve teže i teže vježbe.

Pitajte za pomoć

Ako ne znate raditi neku vježbu ili ne znate korstiti određenu spravu, pitajte za pomoć. Možete pitati osobu koja radi u teretani, ali ako vas je sram, možete pitati i osobe koje vježbaju svakodnevno tamo.

Sprijateljite se

  Vježbanje je uvijek lakše ako imate nekog koji pokušava postići isti cilj. Tako da bio to vaš prijatelj ili netko koga ste upoznali u teretani, vježbajte s njim i biti će vam sve lakše.

Budite realni

Gubljenje kila, ojačavanje i ostvarivanje vaših ciljeva nije jednostavan zadatak te ta promjena neće biti vidljiva nakon samo tjedan dana. Zato morate ustrajati i shvatiti da je to dugotrajan proces. 

Odmorite se

Ne smijete se previše umarati i tjerati svoje tijelo na rad. Čak i profesionalni sportaši trebaju vrijeme za odmor, ali najvažnije je da nakon ponovno nastavite s vježbom i ne odustanete. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?