traži posao

Otac kćeri napisao brutalno iskreni životopis: Biste li je zaposlili?

21.08.2018.
u 21:45

U životopisu stoji i kako je radila kao pomoćnica u uredu, no to joj neće baš mnogo pomoći pri ''osvajanju'' poslodavaca

Kako bi pronašli posao, mnogi na sve moguće načine uljepšavaju svoj životopis ne bi li se svidjeli potencijalnom poslodavcu. 

No jedan je otac odlučio otići u drugu krajnost. On je napisao potpuno iskreni životopis za svoju 16-godišnju kćer Lauren Moore iz Redcara u Clevelandu.

Naveo je njezino radno iskustvo, hobije i obrazovanje.

– Lijena, kasni, neznalica, nepristojna, neodlučna, mrzi ljude, tipična 16-godišnjakinja – to su vještine i osobne kvalitete koje je ovaj otac prepoznao kod svoje kćeri. 

U životopisu stoji i kako je radila kao pomoćnica u uredu, no to joj neće baš mnogo pomoći pri pronalasku posla.

– Ne sluša, pretražuje Facebook, gubi dokumente, daje klijentima informacije za prijevare – neke su od obveza i odgovornosti koje je imala na tom radnom mjestu.

Ni tijekom volontiranja djevojka se očito nije previše iskazala jer je otac napisao kako je 'kopala rupe u potrazi za zlatom, bila neuredna i nije je zapravo bila briga'.

Djevojka je životopis objavila na Twitteru, gdje je izazvala oduševljenje među prijateljima, no bolje bi bilo da se zapitala zbog čega je otac napisao takav životopis. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije