odgoda do daljnjeg

Otkazana sjednica UO UNO, nema suglasnosti o ključnim pitanjima

26.04.2018.
u 12:37

Sjednica Upravnog odbora Uprave za neizravno oporezivanje BiH, koja je bila zakazana za sutra u Mostaru, odgađa se do daljnjeg jer je predsjedatelj UO UNO Vjekoslav Bevanda informiran da nema suglasnosti predstavnika entiteta o ključnim pitanjima, priopćeno je iz Ministarstva financija i trezora BiH. 

Predsjedatelj UO UNO zakazao je 29. redovitu sjednicu na čijem dnevnom redu se, između ostalog, nalazi i raspodjela prihoda od cestarina i rješavanje problema izvršenja presude Suda BiH po tužbi Republike Srpske o raspodjeli prihoda s Jedinstvenog računa.

Prema Poslovniku o radu UO UNO, za ovakve odluke nužno je imati glasove entiteskih ministara financija koji, kako su informirali predsjedatelja Bevandu, nemaju suglasnost te održavanje sjednice ne bi dovelo do rješenja niti donošenja odluka za koje je Uprava pripremila materijale i ponudila rješenja u pripremi sjednice UO.

Termin održavaja nove sjednice bit će naknadno utvrđen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?