ONAJ DRUGI

"Otkrio sam da je moja djevojka udana i da dijete nije moje"

27.02.2019.
u 21:45

Kada se bližila prva obljetnica njihove veze, ona je rekla da se moraju naći što prije je moguće

"Doznao sam da je moja djevojka udana i da ja nisam otac "našeg" djeteta. Šokiran sam i izbezumljen!" 

Dvadesetdevetogodišnji muškarac upoznao je 31- godišnju djevojku prije dvije godine i, kako je ispričao, ubrzo su se zaljubili jedno u drugo. Živjeli su udaljeni 80 kilometara jedno od drugog pa nisu bili u mogućnosti viđati se često koliko su i željeli. Uz to, ona je medicinska sestra i njeno radno vrijeme, koje uključuje i noćne smjene, nije im "išlo na ruku". Uspijevali su provesti jedan vikend u mjesecu zajedno.  

Razlog zbog kojeg se muškarac obratio poznatoj stručnjakinji za veze Deidre na portalu The sun, nije problem oko usklađivanja vremena i udaljenosti. Pojasnio je da udaljenost nije utjecala na njihovu vezu i da je s njom imao najbolje seksualne odnose u životu.

Kada se bližila prva obljetnica njihove veze, ona je rekla da se moraju naći što prije je moguće. I zbog tog poziva muškarac je bio itekako zabrinut, naveo je u tekstu za Deidre.

Kada su se susreli, rekla mu je da je trudna. To je bila vijest koja ga je oduševila i oboje su bili jako sretni oko novosti koje se događaju u njihovom životu i promjenama koje slijede. On je upoznao njenu majku i par se dogovorio da će nakon rođenja djeteta pronaći mjesto gdje će par živjeti, ali u blizini njene majke kako bi pomogla u čuvanju djeteta. Prije tri mjeseca pronašli su stan, a ona je odjednom izgovorila da je ona još u braku. Njen suprug je tvrdio da je ona zatrudnila s njim te da je dijete njegovo, a ona je tvrdila da nije sa svojim suprugom imala nikakve odnose dok je bila u vezi s novim muškarcem.

"DNK testovi pokazali su da je njen suprug zaista i otac djeteta, a ona želi nastaviti naše planove za naš zajednički život. "

Deidre je pojasnila da je taj brak vjerojatno gotov, kao što njegova djevojka i tvrdi. No, prihvatiti dijete koje nije od ovog muškarca može biti doista teška odluka i odgovornost. 

"Ako odlučite nastaviti s takvom vezom, imajte na umu da ćete imati itekakav utjecaj na to dijete i ako se ne možete nositi s tim da odgajate dijete za koje znate da nije vaše i koje će vas podsjećati na njenu prijevaru, budite iskreni prema sebi i prema njoj.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?